Untitled

nid. 220 sivua
20.00 €

Roman Sanaya: Henkinen kasvu

PAINOS LOPPUUNMYYTY

roman sanaya,

Henkinen kasvu on kolmas osa ihmisen henkistä avautumista käsittelevään upeaan sarjaan. Sarjan muut osat ovat "ilon tie" ja "tietoisuus on voimaa".

Tässä osassa keskitytään siihen, miten opimme saamaan yhteyden korkeampaan minäänne ja tulemaan sen kanssa tutuksi niin, että lopulta voimme elää elämäämme korkeampana minänämme. Henkinen kasvu sisältää aikaisempien osien tapaan lukuisia harjoituksia, joiden avulla kukin meistä voi löytää kirjan sanoman eläväksi omassa arjessaan.

Kirjan aiheita ovat mm:
• Korkeampi tahto
• Värähtelytason kohottaminen
• Kasvun nopeuttaminen
• Ajan muuntaminen
• Todellisuuksien luominen

Tätä sarjaa suosittelemme lämpimästi.

Arvostele itse tämä teos

nid. 158 sivua
19.00 €

Roman Sanaya: Ilon tie

PAINOS LOPPUUNMYYTY

roman sanaya,

Sanaya Roman kanavoi viisasta ja lempeää henkistä opastaan nimeltä Orin, jonka hellä opastus on auttanut tuhansia ihmisiä ympäri maailmaa avautumaan henkiselle minälleen. Sanayan kirjojen selkeä elämisen taitoa kartuttava ja ihmisenä olemisen syvyyttä luotaava opastus on valoisaa ja puhdasta.

Ilon tie aloittaa kolmiosaisen kirjasarjan. Ilon tietä kulkiessamme opimme avaamaan sydämemme ja löytämään sisältämme rauhan ja tyyneyden keskuksen. Opettelemme muuttamaan kielteiset asiat myönteisiksi, tuntemaan oman alkuperämme ja avautumaan ottamaan vastaan Maailmankaikkeuden runsauden.

Harjoittelemme Orinin opastuksella kiitollisuuden tuntemista, tasapainon löytämistä sekä riittävän selkeyden saavuttamista elämässämme, jotta pystyisimme ottamaan jättiharppauksen henkisellä tiellämme. Orin auttaa meitä myös korkeamman tarkoituksemme ja elämäntehtävämme tunnistamisessa.

Arvostele itse tämä teos

nid. 224 sivua
20.00 €

Roman Sanaya: Sielun rakkaus

PAINOS LOPPUUNMYYTY

roman sanaya,

Sielun rakkaus on ensimmäinen osa Sanaya Romanin ja hänen lempeän oppaansa Orinin uudessa Sielun elämä -sarjassa.

Tässä kirjassa opit saamaan yhteyden sieluusi, sulautumaan siihen ja tarkastelemaan elämääsi tapahtumia sielusi näkökulmasta. Harjoittelet myös kolmen sydänkeskuksesi avaamista ja sieluyhteyden muodostamista muiden kanssa. Opit kokemaan sielun rakkauden eri laatuja, kuten rauhaa, ykseyttä ja rakkaudentahtoa.

Kirjassa neuvotaan, miten voit luoda muiden kanssa erilaisia sielusuhteita, jotka ovat syvästi tyydyttäviä ja täyttävät korkeamman tarkoituksensa. Harjoittelet myös sielunkumppanin vetämistä puoleesi ja kaikkien ihmissuhteidesi luomista ja muuttamista Opit myös muodostamaan rakkauspyöriä ja sädehtimään sielun rakkautta kaikkialle, missä sitä kaivataan.

Lähde Orinin opastamana ihmeelliselle itsesi tuntemisen matkalle ja anna sielun rakkauden virrata elämääsi estettä.

Arvostele itse tämä teos

nid. 160 sivua
20.00 €

Roman Sanaya: Tietoisuus on voimaa

PAINOS LOPPUUNMYYTY

roman sanaya,

Tietoisuus on voimaa on keskimmäinen kirja kolmen kirjan sarjassa, jonka osat ovat Ilon tie, Tietoisuus on voimaa ja Henkinen kasvu. Kukin kirja on itsenäisesti luettava kokonaisuus sellaisenaan, ja kaikki kolme kirjaa yhdessä muodostavat laaja-alaisen ja ihastuttavan ihmisen henkistä avautumista käsittelevän arreaitan.

Tietoisuus on voimaa käsittelee meitä ympäröivää näkymätöntä energiatodellisuutta, joka vaikuttaa tunteisiimme ja ajatteluumme. Tiedostamalla millaisten ajatusten ja tunteiden ympäröiminä elämme voimme vaikuttaa ratkaisevasti omaan henkiseen avautumiseemme ja edistymiseemme.

Kirjan tarkempia aiheita ovat muun muassa:
– Energian aistiminen ja ohjaaminen
– Telepatia
– Tiedostamattoman tiedostaminen
– Intuitio ja viisaus
– Muutokseen suostuminen.

Arvostele itse tämä teos

nid. 208 sivua
21.00 €

Roman Sanaya & Packer Duane: Avaudu kanavaksi

PAINOS LOPPUUNMYYTY

roman sanaya,

Oletko tullut ajatelleeksi, että voit harjoituksen avulla saada itse yhteyden omaan henkioppaaseesi tai korkeampaan minääsi. Aiemmin tämän ajateltiin olevan vain harvojen etuoikeus, mutta Sanaya ja Duane ovat oppaidensa Orinin ja DaBenin avulla auttaneet satoja ihmisiä avautumaan kanavaksi kursseillaan.

Kaipaatko läheistä ystävää? Henkioppaasi kulkee aina rinnallasi ja on valmis auttamaan sinua kaikissa elämäsi tilanteissa, olitpa siitä tietoinen tai et.

Onko nyt tullut aika, että avaudut tietoiseen yhteyteen oman henkioppaasi kanssa? Miltä sinusta tuntuisi, jos sinulla olisi aina lähelläsi ystävä, jolta voit saada uuden ja entistä laajemman näkökulman mihin tahansa elämäntilanteeseesi?

Etsitkö syvyyttä ja uutta suuntaa? Avauduttuasi kanavaksi elämäsi saattaa muuttua täysin.

Kirjan esittelemät yksinkertaiset harjoitukset mahdollistavat avautumisesi jopa yhdessä päivässä, jos olet siihen valmis! Kirja sisältää myös lukuisia esimerkkitapauksia ja ihmisten kertomuksia omasta avautumisestaan.

Orinin ja DaBenin harjoitusten tehokkuus on aina yhtä hämmästyttävä!

Arvostele itse tämä teos

nid. 246 sivua
21.00 €

Roman Sanaya & Packer Duane: Raha ja elämäntehtävä

 Lisää ostoskoriin

roman sanaya,

Raha ja elämäntehtävä tarttuu syvästi askarruttavaan kysymykseen: miten löydän mielekkään ja tyydytystä tuottavan työn ja miten voin ansaita elantoni tekemällä sitä?

Kirjassa käsitellään mm. seuraavia aiheita:
– Elämäntehtävän löytäminen
– Runsauden henkiset lait
– Luottamus elämän ohjaukseen
– Uskomusten luottaminen

Kirjan lukuisten harjoitusten avulla opit vetämään puoleesi eli magnetisoimaan haluamasi sekä asennoitumaan rahaan ja elämän materiaaliseen puoleen niin, että maailmankaikkeuden runsaus voi tulla sinunkin osaksesi.

Nämä harjoitukset toimivat! Kokeile itse ja hämmästy!

Arvostele itse tämä teos