Untitled

952-9586-22-1
sid. 230 sivua
25.00 €
Unio Mystica

Silva Jose & Stone Robert: Sinä, parantaja

 Lisää ostoskoriin

silva,

Maailmankuulu Silva-menetelmä itsesi ja muiden parantamiseksi

PYSY TERVEENÄ JA ELÄMÄNMYÖNTEISENÄ!

Sinä, parantaja perustuu maailman menestyksellisimpään mielenhallintamenetelmään, Silva-menetelmään. Kirja sisältää täydellisen neljänkymmenen tunnin parantamiskurssin, jonka tekniikat voivat auttaa Sinua ja lähimmäisiäsi elämään terveinä ja parantumaan sairauksista. Mukana on monia kiinnostavia kertomuksia ihmisistä, jotka ovat erinomaisin tuloksin käyttäneet menetelmää ja parantuneet sairauksista ja onnettomuuksissa saaduista vammoista.

Jose Silva aloitti tutkimusmatkansa ihmismielen syvyyksiin 1940-luvulla. Monien kokeilujen jälkeen hän sai selville, että kun ihmisen aivot värähtelevät niin sanotulla alfataajuudella, ihminen paranee nopeammin, ja pysyy ylipäätään terveempänä. Alfataajuutta voidaan käyttää niin itsensä kuin muidenkin parantamiseen. Tässä kirjassa opetetaan käyttämään tietoisesti hyväksi aivojen alfataajuutta.

Vuonna 1966 Jose Silva alkoi opettaa kehittämäänsä Silva-mielenhallintamenetelmää. Miljoonat ihmiset yli 90 maassa ovat tämän menetelmän avulla löytäneet tavan ylläpitää terveyttään, menestyä työssään ja elää onnellisina. Yhteistyössä filosofian tohtori Robert B. Stonen kanssa Jose Silva on muokannut tämän hämmästyttävän menetelmän kirjan muotoon ohjatakseen Sinua löytämään terveemmän, onnellisemman tavan elää.

Arvostele itse tämä teos

nid. 252 sivua
24.00 €

Silva Jose: Silva-menetelmä

PAINOS LOPPUUNMYYTY

silva,

RAKKAUS TERVEYS YLTÄKYLLÄISYYS:

VOIT SAADA KAIKEN, KUN OTAT KÄYTTÖÖN KORKEAMMAN MINÄSI USKOMATTOMAN VOIMAN!

Vain kymmenen prosenttia meistä käyttää molempia aivopuoliskojaan tasapainoisesti. Useimmat ihmiset kehittävät aivojen loogista, vasenta puoliskoa ja jättävät huomioonottamatta luovan oikean puoliskon suunnattomat voimavarat.

Sinulla on nyt kädessäsi avain mielesi koko voimaan ja tilaisuus tehdä elämässäsi ällistyttävä muodonmuutos!

SILVA-MENETELMÄ. APUA TOISELTA PUOLELTA näyttää sinulle, miten aktivoit oikean aivopuoliskosi ja opit käyttämään ylempää älyäsi, luovuuttasi ja voimiasi. Opit Silva-menetelmän toimivat ohjeet, joiden avulla:

löydät elämäsi syvimmän tarkoituksen ja näet sen toteutuvan
elämänhalusi kasvaa; olet rauhallinen, vahva ja hallitset elämääsi
luonnollinen oivalluskykysi voimistuu ja ratkaisevien päätösten kohdalla löydät oikean tien
käynnistät mielesi työskentelemään ahkerasti puolestasi -jopa nukkuessasi
karkotat negatiiviset ajatukset ja asenteet kolme askelta positiiviseen elämänkatsomukseen
parannat ihmissuhteitasi sekä perheesi, ystäviesi että työkumppaniesi kohdalla
nautit todellisesta yltäkylläisyydestä: terveydestä, rauhasta ja varakkuudesta

Tämä maailmanlaajuisen suosion saavuttanut kirja tarjoaa helpon, päivä päivältä etenevän ohjelman, joka on ainoa, mitä sinun tarvitsee noudattaa valjastaaksesi käyttöösi toisen puolesi kunnioitusta herättävän voiman ja siirtyäksesi jännittävään, uuden luovuuden valtakuntaan.

Arvostele itse tämä teos