Untitled

952-5572-03-X
sid. 128 sivua
12.00 €
ovh 23.00
TARJOUSHINTAAN
Delfiini Kirjat

Rosen Marion & Susan Brennan: Rosen menetelmä -kosketusta keholle ja mielelle

 Lisää ostoskoriin

rosenterapia,

ISBN 952-5572-03-X
Sarja: Keho, mieli, sielu, Delfiini Kirjat
Ensimmäinen painos Kirjastoluokka: 59.41
Ilmestynyt 15.9.2005

Menetelmän kehittäjä Marion Rosen jakaa tässä kirjassaan kokemuksensa ja tietämyksensä menetelmän synnystä ja kehityksestä. Kirja auttaa oivaltamaan kehon merkityksen tunneperäisten ongelmien hoidossa ja voi avata uusia ulottuvuuksia myös terveydenhuoltoalan ammattilaiselle.

Rosen-menetelmässä luodaan tilaa tunteille ja niiden hyväksymiselle. Lempeän kosketuksen avulla ihminen voi tulla tietoiseksi kehonsa tiedostamattomista jännitystiloista, jolloin hänen sisällään olevat unohdetut ja tukahdutetut tunteet voivat nousta tietoisuuteen ja vapautua.

Kun tunnemme itsemme ja voimme olla täysin sitä mitä olemme, ainutlaatuisuutemme, syvin olemuksemme - syvä henkilökohtainen tietomme omasta itsestämme - paljastuu. Rosen-menetelmä eheyttää fyysisellä, henkisellä ja tunteiden tasolla ja auttaa muuntamaan tämän uuden tietoisuuden myönteiseksi toiminnaksi maailmassa. Sen tavoitteena on auttaa ihmisiä löytämään omat kykynsä ja voimavaransa ja ilmentämään niitä omassa elämässään.

Arvostele itse tämä teos

952-5572-03-X
sid. 125 sivua
19.00 €
Unio Mystica

Mayland Elaine: Rosen-menetelmä - tie eheyteen ja hyvinvointiin

PAINOS LOPPUUNMYYTY

rosenterapia, ,

Rosen-menetelmä on yksi arvostetuimmista vaihtoehtoisista hoitomuodoista. Tämä saksalaissyntyisen Marion Rosenin kehittämä rentoutus- ja hoitomenetelmä on saavuttanut suuren suosion sekä USA:ssa että Euroopassa. Myös Suomessa järjestetään säännöllisiä Rosen-kursseja.

Rosen-menetelmän tarkoitus on laukaista kehon jännitystiloja ja avata uusia mahdollisuuksia ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Fyysisen hoidon ohella Rosen-menetelmässä kiinnitetään huomiota myös tunteiden vapaaseen ilmaisemiseen, sisäiseen tiedostamiseen ja oman itsen hyväksymiseen.

Rosen-työ on:
jännityksen kohtaamista
läsnäoloa ja vuorovaikutusta
sallimista ja hyväksyntää
kuuntelemista ja odottamista
tunteiden tuntemista
ilmaisun vapautta ja tiedostamista
sisäänpäin katsomista

Kirjoittaja, tohtori Elaine L. Mayland kuuluu alan johtaviin auktoriteetteihin, ja hänen koulutusohjelmiaan käytetään tänä päivänä ympäri maailman.

Arvostele itse tämä teos

sid. 143 sivua
20.00 €

Hietanen Anne: Kehosi kielii

PAINOS LOPPUUNMYYTY

rosenterapia,

Kehosi on lahjomaton, se on viisas ja se tietää mitä se haluaa. Kun opit lukemaan kehosi kieltä, saat hyvissä ajoin ohjausta itsehoitoon. Taidon karttuessa kehonkielestä tulee myös uusi tapa keskustella niin itsen kuin muidenkin kanssa. Anne Hietanen on monipuolisesti luontaishoitoalaan perehtynyt rosenterapeutti ja pidetty luennoitsija. Hoitotyön kentällä kertyneet kokemukset välittyvät kirjassa ilojen ja surujen kirjomina, luennoilta tutulla Annan äänellä.

Vastuu omasta terveydestä on loppujen lopuksi meillä itsellämme. Miksi emme suhtautuisi vastuuseen suopeasti ja iloisesti itseämme suvaiten. Kun esimerkiksi seuraavan kerran nenä menee tukkoon, mietitään niistäessä, mikä herneen tällä kertaa nenään lennätti. Rosenterapian mukaan keholla on taipumus tallentaa tunnekokemuksia, joita ei jostain syystä ole päästy ilmaisemaan.

Jo kokemuksen tiedostaminen lievittää jännitystä. Keho kertoo sen, mitä haluat kätkeä, jopa itseltäsi!

Arvostele itse tämä teos

nid. 203 sivua
32.00 €

Uvnäs Moberg Kerstin: Rauhoittava kosketus -Oksitosiinin parantava vaikutus kehossa

PAINOS LOPPUUNMYYTY

terveys ja ympäristö, rosenterapia, hieronta,

Pieni vauva suorastaan vaatii koskettamaan itseään: ottamaan syliin, halaamaan, suukottelemaan. Jos tähän tarpeeseen ei vastaa, vauvasta tulee levoton, ärtynytkin. Syliin ottaminen rauhoittaa vauvan. Aivan kuin pienet lapset, myös nuoret, aikuiset ja vanhukset tarvitsevat koskettamista, jotta he voisivat hyvin.

Tämä teos kertoo selkeästi ja kiinnostavasti siitä, miksi koskettaminen on tärkeää ihmisen terveydelle. Koskettaminen, hierominen ja halaileminen lisää elimistössä oksitosiini-hormonin määrää, joka puolestaan vaikuttaa siten, että olosta tulee levollinen ja rauhallinen: verenpaine alenee, stressihormonin määrä pienenee ja vastustuskyky kasvaa.

Vahvalla koskettamiskulttuurilla on pitkäkestoiset vaikutukset ihmisen elämään ja myös laajemmalti siihen, miten ihmiset kussakin yhteisössä voivat: kaikessa rauhassa vai taisteluasemissa.

Tämä kirja on yleisesitys koskettamisen vaikutuksesta. Se selostaa koskettamisen ja oksitosiinin lääketieteellisen taustan sekä tuo sieltä saadut tutkimustulokset lähelle ihmisen arkielämää. Niinpä se soveltuu hyvin kätilöille ja muille terveydenhoitoalan ammattilaisille ja muille oksitosiinin lääketieteellisestä vaikutuksesta kiinnostuneille, esimerkiksi hierojille. Kiinnostavalla ja käytännön elämään tarttuvalla otteellaan se kertoo meille kaikille, miksi on tärkeää halailla ja koskettaa läheisiään.

Kerstin Uvnäs Moberg on fysiologian professori, joka on työskennellyt lääketieteen tutkimuksen parissa 25 vuotta.

Kirjan on suomentanut Riitta Kankkunen.

Arvostele itse tämä teos