Untitled

952-9586-61-2
sid. 104 sivua
19.00 €
Unio Mystica

Sheehan Elaine: Itsehypnoosi

PAINOS LOPPUUNMYYTY

hypnoosi, rentoutus, riippuvuudet,

Tämä sekä aloittelijoille että asiantuntijoille tarkoitettu kirja neuvoo, miten itsehypnoosia voi käyttää apuna omien sisäisten voimavarojen hyödyntämisessä ja erilaisten ongelmien ratkaisemisessa.

Hypnoosi on täysin luonnollinen ilmiö, jota voi verrata vaikkapa nukahtamista edeltävään tilaan. Hypnoosissa huomiomme keskittyy ulkoisen maailman sijasta sisäiseen maailmaamme. Saatamme usein olla hypnoosissa edes tajuamatta sitä, kuten esimerkiksi kirjaan syventyessämme. Hypnoosia tietoisesti käyttäessämme voimme suggestioiden ja mielikuvien avulla vaikuttaa mielen sellaisiin osa-alueisiin, jotka tavanomaisessa valvetilassa ovat tavoittamattomissamme.

Kirjassa esitellään useita harjoituksia, joita voi käyttää apuna esimerkiksi tupakoinnin lopettamisessa, univaikeuksien, pelkotilojen ja jännittyneisyyden poistamisessa sekä erilaisten sairauksien hoitamisessa. Hypnoosi ei ole perinteisten hoitomuotojen korvike, mutta asianmukaisesti käytettynä sillä voi olla monenlaisia myönteisiä vaikutuksia.

Arvostele itse tämä teos

nid. 411 sivua
10.00 €

Brown Derren: Miten mieltä hallitaan

PAINOS LOPPUUNMYYTY

psykologia, hypnoosi, nlp,

Jokainen on varmaankin joskus miettinyt, miten taikurit onnistuvat puijaamaan yleisöä. Nyt maailmankuulu taikuri Derren Brown paljastaa, miten temppu tehdään. Ja mikä parasta, hän kertoo, miten taikurit ja varsinkin mentalistit hallitsevat mieltä ja miten heidän oppejaan voi soveltaa jokapäiväiseen elämään.

Brownin teos on huikea opas ihmisen pääkoppaan: miten lukea toisten ajatuksia kuin avointa kirjaa, mistä valehtelijan tunnistaa, miten suostutella tehokkaasti ja miten muistaa vaikkapa koko viikon ostoslistan. Eikä siinä vielä kaikki. kirja opettaa myös hypnotisoimaan!

Miten mieltä hallitaan on räyhäkkä kirja kaikille, jotka haluavat käyttää päätään tehokkaammin. Kirja on ollut myyntimenestys Britanniassa ja ollut kuukausia Amazonin myydyimpien kirjojen joukossa.

Arvostele itse tämä teos

nid. 126 sivua
14.00 €

Peiffer Vera: Principles of Hypnotherapy

PAINOS LOPPUUNMYYTY

hypnotherapy, hypnoosi, terapia,

Interest in hypnotherapy has grown rapidly over the last few years. Many people are realizing that it is an effective way to solve problems such as mental and emotional trauma, anxiety, depression, phobias and confidence problems, and eliminate unwanted habits such as smoking. This introductory guide explains: what hypnotherapy is how it works what its origins are what to expect when you go for treatment how to find a reputable hypnotherapist.

Vera Peiffer is a leading authority on hypnotherapy. She is a psychologist in private practice in West London specializing in analytical hypnotherapy and a member of the Corporation of Advanced Hypnotherapy.

Arvostele itse tämä teos