Untitled

952-5572-20-X
sid. 128 sivua
12.00 €
ovh 21.00
TARJOUSHINTAAN
Delfiini Kirjat

Long Barry: Tie rakkauteen -johdatus jumalaiseen rakasteluun

 Lisää ostoskoriin

parisuhde, erotiikka,

Barry Longin tietoiseen rakkauteen ja rakastelemiseen keskittyvä kirja voi auttaa lukijaa näkemään rakkauselämänsä uudella, puhtaalla tavalla ja tuomaan siihen rehellisyyttä, läsnäoloa ja elävyyttä. Lukuisat ihmiset ympäri maailmaa ovat kokeneet, että Barry Longin seksuaalista rakkautta koskeva opetus on vaikuttanut syvästi heidän jokapäiväiseen elämäänsä.

Australialainen Barry Long (1926-2003) oli yksi aikamme henkisistä mestareista, joka puhui ja kirjoitti tietoisuuden syvimmistä ulottuvuuksista, elämästä ja kuolemasta, totuudesta ja rakkaudesta. Hänen opetuksensa on hyvin käytännönläheistä ja suoraa. Longilta on ilmestynyt useita kirjoja, ja hänen opetuksiaan on taltioitu myös lukuisille äänitteille ja videoille.

Arvostele itse tämä teos | Lue muiden arvostelut...

952-9586-12-4
sid. 100 sivua
21.00 €
Unio Mystica

Osho: Tantra, spirituaalisuus ja seksi

PAINOS LOPPUUNMYYTY

osho, erotiikka,

Tantra on tuhansia vuosia vanha itämainen henkisen kasvun tie, jonka poikkeuksellinen elämänmyönteisyys on nostanut sen uudelleen kukoistukseen myös länsimaissa. Siinä missä muut perinteet kieltävät kehon ja seksuaalisuuden arvon, tantra käyttää seksuaalista energiaa astinlautana kohti korkeampaa tietoisuutta.

"Vasta kun olet kokenut seksin hurmion, voit ymmärtää myös sen, mistä mystikot ovat puhuneet kautta aikojen - suuremman orgasmin, kosmisen orgasmin..."
Osho: Tantra ja jooga

• Tantriset meditaatiomenetelmät
• Täydellinen antautuminen seksissä
• Spirituaalisuus yhdynnässä
• Tantra ja kosminen orgasmi
• Tantra - antautumisen tie

Arvostele itse tämä teos | Lue muiden arvostelut...

nid. 192 sivua
32.00 €

Cox Tracy: Superflirtti

PAINOS LOPPUUNMYYTY

erotiikka,

Näin oppii tekemään vaikutuksen ja tulkitsemaan muiden käytöstä

Tyylikäs, huumorilla sävytetty flirttailun opas

Mitä viestivät miehen kevyt kulmien kohotus ja naisen jalkojen asento? Kuinka tehdä vaikutus kiinnostavaan ihmiseen? Mistä tietää, että puhekumppani on aidosti kiinnostunut?

Ilmeet, eleet, äänenkäyttö ja keskustelun sävy kertovat paljon. Superflirtti auttaa tulkitsemaan kehon hienovaraista elekieltä ja kehittymään taitavaksi flirttailijaksi. Kun löytää oman tyylinsä kommunikoida, on helppo tehdä vaikutus muihin.

Kirjan ohjein jokainen voi kehittää kykyään toimia romanttisissa suhteissa ja muissa vuorovaikutustilanteissa. Hyvät neuvot ovat hyödyksi niin sinkkuporukassa, treffeillä ja sängyssä kuin seuraavana aamunakin.

Arvostele itse tämä teos

sid. 277 sivua
45.00 €

Hämeen-Anttila Virpi ja Jaakko: Rakkauden atlas

PAINOS LOPPUUNMYYTY

nainen ja mies, erotiikka,

• Lumoava kaleidoskooppi rakastuneille, rakkauteen uskoville, rakkaudesta riutuville

Inspiroiva, kulttuurihistoriallinen tutkimusmatka rakkauden eri ulottuvuuksiin risteilee kursailematta aikakaudesta ja kulttuurista toiseen, ylevästä populaariin, aistilliselta tasolta myyttiseen ja symboliseen.

Matkan varrella tutustutaan sydänsuruihin ja avio­rakkauteen, romantiikkaan ja kolmiosuhteisiin, lemmenloitsuihin ja klassisiin rakkauden oppeihin.

Tekijät löytävät teinielokuvien hemmotellusta cheerleaderista sumerien palvoman Ishtarin hahmon ja antiikin paimen­idylleistä Hollywoodin Sinisen laguunin. Miten rakkaus on raadellut nuoren Wertherin päivistä Bridget Jonesiin? Kuinka syrjähyppyihin suhtauduttiin renessanssin Italiassa, mitä tunteita ne herättävät nyky-Suomessa?

Tarinoita elävöittää upea kuvitus klassisista taide­teoksista ja elokuvista. Kirjassa on paljon myös värikuvia. Sopii erittäin hyvin lahjakirjaksi.

Jaakko Hämeen-Anttila (s. 26.2.1963), Helsingin yliopiston arabian kielen ja islamin tutkimuksen professori, on Suomen johtavia islamintutkijoita.

Hän on julkaissut useita tietoteoksia, esseitä, tieteellisiä tutkimuksia. Hän osaa pariakymmentä kieltä ja on suomentanut muun muassa arabian-, persian- ja akkadinkielistä kirjallisuutta. Suomennostöistä mainittakoon koraani ja Gilgamesh-eepos.

Hämeen-Anttila on saanut useita palkintoja mm. puolisonsa Virpi Hämeen-Anttilan kanssa Eino Leinon palkinnon 2002 monikulttuurisen kirjallisuuskäsityksen edistämisestä ja valtion tiedonjulkistamispalkinnon 2005 teoksestaan Islamin käsikirja.

Hämeen-Anttila esikoisrunokokoelma Tarina hullusta rakastajasta ja muita runoja (Gummerus) ilmestyi elokuussa 2005.

Jaakko Hämeen-Anttilan ja Virpi Hämeen-Anttilan teos Rakkauden atlas (2005, Otava) on intohimoinen katsaus rakkauteen ja kaikkiin sen ilmenemismuotoihin.

Arvostele itse tämä teos

nid. 208 sivua
24.00 €

Deida David: Rakkauden alkemia ja sielukas seksi

PAINOS LOPPUUNMYYTY

parisuhde, erotiikka,

Rakkauden alkemia ja sielukas seksi on seksiopas, joka opettaa lukijaansa rakastelemaan paitsi taidokkaasti, myös tiedostaen. Kirja ei vain kerro, miten mitäkin ruumiinosaa tulee koskea, vaan ohjaa lukijaansa rakastelemaan – ja rakastamaan – kokonaisvaltaisesti. Kun lukija löytää rakastelun henkisen ulottuvuuden, ruumiillinen nautinto nousee kerrassaan uudelle tasolle. Ja mikä parasta, tämä uskomattoman ihana seksi tuo mukanaan aimo annoksen energiaa ja elämäniloa. Mikä olisikaan mukavampi tapa karkottaa kaamosmasennus kuin tutustua esimerkiksi g-pistehieronnan saloihin?

Kirja sisältää runsaasti erilaisia harjoituksia, joiden avulla lukija oppii paitsi nauttimaan rakastelusta enemmän, myös tuottamaan kumppanilleen entistä suurempaa nautintoa. Kirjan harjoitukset koostuvat paitsi selväsanaisista toimintaohjeista, myös hengitys- ja mielikuvaharjoituksista, joiden avulla lukija pystyy säätelemään seksuaalienergiaansa ja esim. pääsemään eroon seksiin liittyvistä kielteisistä mielikuvistaan. Kirja esittelee useita erilaisia orgasmityyppejä, ja kertoo kuinka nämä nautinnon huiput saavutetaan.

Kirja sopii kaikille kokeilunhaluisille pareille – sukupuoleen ja seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta.

David Deida on kirjoittanut lukuisia kirjoja henkisestä kasvusta. Seksuaalisuus ja sukupuoli ovat keskeisiä teemoja hänen kirjoissaan. Deida on Yhdysvalloissa erittäin tunnettu, mutta hän on ohjannut kursseja myös esimerkiksi Ruotsissa, missä hänen kirjansa ovat hyvin suosittuja. Rakkauden alkemia ja sielukas seksi on ensimmäinen suomeksi julkaistu Deidan kirja.

Arvostele itse tämä teos

sid. 160 sivua
29.50 €

Aldred Caroline: Jumalainen seksi

PAINOS LOPPUUNMYYTY

erotiikka,

IDÄN IKIVANHAT FILOSOFIAT TUOVAT SUKUPUOLIELÄMÄÄN UUDEN ULOTTUVUUDEN. TANTRAN JA TAON SEKSUAALISET TRADITIOT JOHDATTAVAT TIETOISEN RAKASTELUN TAITOIHIN.

Jumalainen seksi kertoo kiehtovalla tavalla idän ikivanhojen filosofioiden suhteesta seksuaalisuuteen. Tantran ja taon perinteen mukaan rakastelussa saavutetaan kokonaisvaltainen mielen ja kehon yhteys, jopa valaistuminen. Rakastavaisten kohdatessa he palvovat sisimpänsä jumalaa ja jumalatarta, jotka odottavat yhteensulautumistaan. Täydellinen harmonia saavutetaan, kun naisellinen yin ja miehinen yang liittyvät yhteen.

Tantran ja taon opettamat tekniikat herkistävät seksuaalista tietoisuutta, kasvattavat sukupuolista energiaa ja viitoittavat tietä aivan uusille nautinnon ja spirituaalisuuden alueille.

• Aistien herättäminen
• Jumala ja jumalatar toisissanne
• Loputon rakastelu
• Orgasmin yhdeksän tasoa
• Rituaalit
• Meditaatio
• Aurat ja energiat
• Chakrat

Caroline Aldred on tantran ja joogan opettaja, joka luennoi ja pitää kursseja tantrasta, taosta ja seksuaalisuudesta.

Arvostele itse tämä teos

sid. 96 sivua
33.00 €

Bishop Sally: Seksi-iloa

PAINOS LOPPUUNMYYTY

erotiikka, ,

Seksioppaat tuntuvat yleensä unohtavan, että rakastelun pitäisi olla hauskaa. Seksi-iloa on erilainen opaskirja. Se ei ole tekniikkakirja, vaan se on kirjoitettu niille ihmisille, jotka haluavat taas hymyillä seksikkäästi makuuhuoneessa ja rakastella naurussa suin. Seksi-iloa esittelee sinulle ikioman "seksidieetin", joka tuo uutta sähäkkää potkua suhteeseenne. Terveellinen "seksidieetti" on täynnä hellää seksiä, ja se tarjoaa herkkuja notkuvan juhlan teille molemmille.

Ohjelmassa on kuusi askelmaa;
• ENSI ASKELEET tutkiskellaan rakkauselämääsi ja pohditaan, miten sitä voisi vielä parantaa
• ESILEIKKI rakastelun tärkeä osa, jossa sekä mieli että ruumis kiihottuvat
• SATUMAISEN IHANAT AISTIMUKSET virittävät sinut hellien kosketusten ja fyysisen tietoisuuden kautta oikeaan tunnelmaan
• FANTASIAT paljastavat seksuaalisten ajatustesi syöverit ja saavat sinut kiihottumaan äärirajoillesi
• TÄYTTYMYS varmistaa, että täydellinen tyydytyksen tunne valtaa teidät molemmat rakastelun jälkeen
• ... ja HILPEÄ HASSUTTELU opettaa ihastuttavan tuhmia keinoja, jotka palauttavat naurun ja hekuman elämäänne.

Arvostele itse tämä teos

nid. 192 sivua
30.00 €

Cox Tracey: Superseksiä

PAINOS LOPPUUNMYYTY

erotiikka,

Kaipaatko piristystä parisuhteeseen? Etsitkö jotakuta harrastaaksesi super-seksiä hänen kanssaan? Tarvitsetko uusia ideoita?

SEITSEMÄN ASKELTA SUPERSEKSPERTIKSI

• MIELLYTÄ Kaikki olennainen alastoman ihon suutelemisesta, nuolemisesta, hivelemisestä ja näykkimisestä

• KIIHOTA Opi tunnistamaan hyvä rakastaja, hankkiudu eroon ensimmäisen yön hermoilusta ja oivalla, miksi hillitön suutelu on erittäin hyvä idea

• VOIHKI Todella tuhma osio: vihjeitä kumppanisi ja itsesi masturbointiin, kaikki mitä olet halunnut tietää suuseksistä

• KUUMAA JA RANKKAA Näyttäviä seksiasentoja, pikaohjeita seksielämän sulostuttamiseen

• HEIKKOJA KOHTIA Mitä tehdä, jos paikkanne eivät sovikaan yhteen? Vastauksia maailman nöyryyttävimpiin seksi-kysymyksiin, viisiosainen superesileikkiopas

• LIHAN JUHLAA Miksi tuhmuus on erittäin suositeltavaa sängyssä

• SUPERSEKSPERTTI Kandeksan välttämätöntä asiaa, jotka sinun pitäisi olla tehnyt sängyssä

"On olemassa seksiä. Ja hyvää seksiä. Ja sitten vielä superseksiä. Tarkoitan sellaista varpaat kippuralle vetävää, sisuksissa asti tuntuvaa seksiä."

Maailmankuulu seksikirjailija TRACEY COX esittelee ennakkoluulottomia, hauskoja ja syntisen suloisia seksinautintoja! Super-seksiä on uuden vuosituhannen seksiopas älykäs, tuore, viisas ja hauska. Siitä löytyy käytännöllisiä ja kokeilemisen arvoisia neuvoja, joiden avulla seksielämäsi nousee uuteen lentoon.

Brittiläinen TRACEY COX on maailman tunnetuimpia seksistä ja parisuhteesta kirjoittavia kirjailijoita. Australiassa asuessaan Cox toimitti Cosmopolitan-lehteä ja veti omaa radio-ohjelmaa. Muutettuaan Lontooseen hän käynnisti television keskusteluohjelman Hot Love. Hänen kuuden dokumentin Hotter Sex -ohjelmasarjassaan etsittiin apua ja ratkaisuja 24 brittipariskunnan seksiongelmiin.

Tracey Cox avustaa säännöllisesti maailman johtavia aikakauslehtiä, ja hänen kirjansa Hot Sex: How to Do It ja Hot relationships: How to Have One ovat olleet kansainvälisiä myynti-menestyksiä.

Arvostele itse tämä teos

sid. 128 sivua
29.00 €

Craze Richard: Viettelyn taito

PAINOS LOPPUUNMYYTY

erotiikka,

Täydellisen viettelyn salaisuudet selviävät tässä upeasti kuvitetussa kirjassa, joka lähestyy rakastelua ja seksuaalisuutta herkästi, mutta eroottisesti. Kirjassa neuvotaan, kuinka kaikkia aisteja voidaan hyödyntää, jotta yhteisiin nautinnon hetkiin tulisi lisää lämpöä ja leikkisyyttä.

Seksikkäistä alusvaatteista, lemmenjuomista, rakastetun riisumisesta ja hänen vartalonsa tutkimisesta kertovat luvut auttavat kehittämään myös itse uusia, jännittäviä viettelytekniikoita, ja kirjan aistillisista valokuvista voivat molemmat nauttia osana eroottista leikkiään.

Kirjan neuvoja kokeilemalla huomaa pian, miksi rakastetun viettelemiseen kannattaa panostaa: tuloksena on suurempi nautinto ja yhteisyyden tunne.

Arvostele itse tämä teos

sid. 160 sivua
9.00 €

Diamond Jared: Miksi seksi on hauskaa

PAINOS LOPPUUNMYYTY

erotiikka,

Harva tulee ajatelleeksi, miten poikkeuksellisia ihmisen sukupuoliset käytännät muihin eläimiin verrattuina ovat.

Esi-isiemme on siis täytynyt altistua aivan erityisille evoluutiovoimille Jared Diamond esittää sujuvasti ja selkeästi näkemyksensä siitä, miten ihmisen seksuaalisuus on kehittynyt sellaiseksi kuin on ja tarkastelee sen erikoisiaatuisimpia piirteitä kuten enemmän huvin vuoksi kuin lisääntymistarkoituksessa harjoitettua seksiä, miehen peniksen tehtävää, naisen vaihdevuosia ja sitä, miksi miehet eivät imetä lapsiaan.

Arvostele itse tämä teos

sid. 180 sivua
32.50 €

Dunderfelt Tony: Iloiseksi – Nykyajan parisuhteen huikeat mahdollisuudet

 Lisää ostoskoriin

parisuhde, erotiikka,

Psykologi Tony Dunderfeltin kirja parisuhteesta, rakkaudesta ja seksuaalisuudesta. Siinä luodaan täysin uusi kuva nykyajan rakkaudesta ja käydään läpi "rakkauden kolmen auringon" (läheisyys, vetovoima ja seksuaalisuus) vaikutus parisuhteessa. Tony Dunderfelt on suosittu luennoitsija, työyhteisökehittäjä ja pariterapeutti, joka on myös toiminut monien televisio-ohjelmien asiantuntijana. Vuonna 2016 TV 1:n Elämä pelissä saavutti Venla gaalassa ohjelmaluokassaan toisen sijan. Keväällä 2017 kuvataan Ensitreffit Alttarilla neljäs tuotantokausi, jossa Tony on jälleen mukana asiantuntijana.

Arvostele itse tämä teos

sid. 288 sivua
15.00 €
ovh 29.00
TARJOUSHINTAAN

Godson Suzy: Seksikirja

 Lisää ostoskoriin

erotiikka,

Suorasukaisen perusteellinen seksikirja nuorille, keski-ikäisille, ikääntyneille, sinkuille, lapsiperheille, lapsettomille, eri tavoin seksuaalisesti suuntautuneille, yksinäisille, sairaille – kaikille seksuaalisille olennoille.

Lähes 300 sivua seikkaperäistä faktaa ihmiskehon nautintotavoista kumppanin kanssa, yksin tai seksilelujen seurassa.

• Suutelu-, hyväily- ja kiihotustekniikoita
• Uusia masturbointitapoja miehille ja naisille
• Parhaat suuseksikikat
• G-pisteen stimuloiminen ja eturauhasen kiihottaminen
• Seksileikit ja -lelut
• Vammaisseksi
• Lasta toivovien ja raskaana olevien seksivinkit
• Viagra ja muut lääkkeet
• Ryhmäseksi ja parinvaihto
• Homo- ja Lesboseksi
• Ehkäisy
• Seksiongelmat ja niiden hoitaminen
• Selkeät asentokuvat ja paljon muuta.

Arvostele itse tämä teos

nid. 271 sivua
29.00 €

Greau Jacquie Noelle, Langheld Jennifer: Parempaa seksiä joogan avulla

 Lisää ostoskoriin

erotiikka, jooga,

Jooga on seksikästä. Niukat joogavaatteet, sulavat liikkeet, syvähengitys ja alaspäin katsovan koiran kaltaiset asennot - vähemmästäkin hengästyy. Parempaa seksiä joogan avulla -harjoitusohjelma tuo joogan kuumimmat puolet makuuhuoneeseesi ja auttaa sinua päivittämään seksielämäsi täysin uudelle tasolle.

Treeniohjelman liikkeet voimistavat niin lantiota, lonkkia kuin vatsaa sekä erityisesti lantionpohjan lihaksia. Vahvat lantionpohjan lihakset ovat portti pitkäkestoisempaan ja intensiivisempään seksuaaliseen nautintoon. Jokainen kirjassa esitellyistä harjoitusohjelmista parantaa kehon kestävyyttä ja notkeutta sekä antaa lähtölaukauksen kohti syvempiä, pidempiä ja useampia orgasmeja.

Parempaa seksiä joogan avulla on yhdistelmä perinteisiä jooga-asentoja, pilatesta ja tanssia. Lisäksi se sisältää kaksikymmentä upeaa, tajunnanräjäyttävää rakasteluasentoa. Kirjan harjoitukset takaavat sinulle paitsi entistä seksikkäämmän vartalon, myös bensaa rakkauselämäsi liekkeihin.

Jacquie Noelle Greaux on sanfranciscolainen joogaopettaja ja hieroja, jolla on yli viidentoista vuoden kokemus ammattimaisesta holistisesta parantamisesta. Jacquie on harjoitellut monien tämän päivän tunnetuimpien joogamestareiden kanssa ja kehittänyt Parempaa seksiä joogan avulla -ohjelman vuonna 2002 yhdessä Jennifer Langheldin ja Garvey Richin kanssa.

Arvostele itse tämä teos

nid. 238 sivua
21.00 €

Haich Elisabeth: Seksuaalivoima ja jooga

 Lisää ostoskoriin

rajatieto, jooga, erotiikka,

Elisabeth Haich on kirjoissaan, jotka ovat saavuttaneet maailmanlaajuisen maineen, osoittautunut erinomaiseksi ihmissielun ja joogan tuntijaksi. Tämä kirja on tarkoitettu TERVEYS JA JOOGA -kirjan jatkoksi ja laajennukseksi. Kirjassaan hän opastaa lukijaa korkeimmalta näköalapaikalta turhia kainostelematta seksuaalivoiman pohjimmaisen luonteen ja laadun tuntemiseen. Tässä yhteydessä tulee ilmi tietoja ja oivalluksia, joiden suurta merkitystä ja johdonmukaisuutta tuskin koskaan meidän aikanamme on vielä tuotu julki.

Tuntuu uskaliaalta sanoa, mutta tosiasia on, että tässä epätavallisessa kirjassa ei ainoastaan paljasteta seksuaalivoiman salaperäistä syvyyttä, vaan esitetään myös, miten tämä voima voidaan hallita ja sitä hyväkseen käyttämällä nopeuttaa ihmisen henkistä kehitystä.

Esipuheessaan tunnettu hermolääkäri ja psykoterapeutti tri Helmut Speer esittelee yhteyksiä syvyyspsykologian ja joogan välillä ja osoittaa, miten jooga voi palvella syvyyspsykologiaa.

Arvostele itse tämä teos

nid. 376 sivua
12.00 €

Heusala Kari: Miehen seksuaalisuus

PAINOS LOPPUUNMYYTY

erotiikka, nainen ja mies,

Naisen seksuaalisuuden tabuja romuttanut Kari Heusala paneutuu tällä kertaa miehen seksuaalisuuteen. Ikuisuuskysymys peniksen koon merkityksestä valottuu uusista näkökulmista, kun pituuden ja paksuuden lisäksi tarkastellaan sitä, mikä merkitys on eri tekniikoilla sekä seksipartnereiden elinten yhteensopivuudella. Potenssiin vaikuttavia tekijöitä eritellään psykologisista, fysiologisista ja lääketieteellisistä perspektiiveistä, hauskoja historiallisia anekdootteja unohtamatta. Fantasiaosuus paljastaa, että suuseksi on miesten suosikki, ja havainnolliset piirrokset opettavat oikeat niksit...

Heusala kertoo myös erektiohäiriöiden ja ennenaikaisten siemensyöksyjen hoitokeinoista, tarkastelee itsetyydytykseen ja pornografiaan liittyvien käsitysten muuttumista ja esittelee uusia tutkimustuloksia miehen vaihdevuosista.

Kari Heusala on fysioterapeutti ja Suomen seksologisen seuran jäsen. Hän lähestyy seksuaalisuutta ensisijaisesti fysiologian näkökulmasta, mutta kirjoittaa aiheesta kansantajuisesti ja paikoin myös humoristisesti. Tämä laaja ja selkeästi kuvitettu opas on avartava lukukokemus paitsi miehille ja pojille, myös naisille ja tytöille!

Arvostele itse tämä teos

sid. 240 sivua
29.50 €

Hooper Anne: Kamasutra

 Lisää ostoskoriin

erotiikka, ,

MUINAISTA SEKSIVIISAUTTA NYKYAJAN RAKASTAVAISILLE

Arvostettu seksiterapeutti ja monien erinomaisten seksioppaiden kirjoittaja Anne Hooper tulkitsee Kama Sutra -laitoksessaan muinaisten eroottisten mestariteosten opetuksia nykyajan rakastavaisille sopivassa muodossa.

Vanhat itämaiset yhdyntäasennot välittyvät kauniiden valokuvien myötä paljastaen aistillisen rakastelun salat, jotka johdattavat rakastavaiset syvemmän henkisen ja fyysisen harmonian lähteille.

Tekijän viisaat neuvot selventävät ikiaikaisia lemmenleikkejä.

Arvostele itse tämä teos

sid. 240 sivua
22.00 €

Hooper Anne: Paljastava Seksitesti

PAINOS LOPPUUNMYYTY

erotiikka,

Oletko valmis kuulemaan, miten hyvä olet sängyssä ihan oikeasti?

Haluaisitko lisätä seksuaalista varmuuttasi ja parantaa seksielämääsi?

Uskallatko tehdä seksitestin ja selvittää todellisen seksuaalisen persoonallisuutesi?

Elitpä sitten sinkkuna tai parisuhteessa, seksitestin tekeminen on ensimmäinen askel kohti vahvuuksiesi tiedostamista.

Jos kaipaat ideoita tai asiantuntija-apua, tee seksitesti!

Kansainvälisesti suosittu seksikirjailija Anne Hooper kartoittaa seksuaalisen persoonallisuutesi asiantuntevasti ja neuvoo sinua harvinaisen henkilökohtaisesti. Yksinkertaiset kysymykset, houkuttelevat eroottiset valokuvat ja uskaliaat ehdotukset antavat taatusti potkua seksielämääsi.

Arvostele itse tämä teos

sid. 240 sivua
23.00 €

Hooper Anne: Salaiset seksipaikat

PAINOS LOPPUUNMYYTY

erotiikka,

SALAINEN VIIKONLOPPU ANTAA UUSIA VIRIKKEITÄ SEKSIELÄMÄÄSI

12 erilaista tapaa irrottautua arjesta ja kokea huikea yhteinen viikonloppu salaisessa paikassa – tai luoda kuvitteellinen eksoottinen ympäristö intiimille kanssakäymiselle.

LUO OTOLLINEN ILMAPIIRI – mielikuvitusta kutkuttelevat vihjeet villitsevät sinut ryhtymään kiihottaviin esivalmisteluihin, käyttämään aistillista rekvisiittaa ja kokeilemaan uusia rakastelutekniikoita.

ETSI KIIHOTTAVA LEMMENPESÄ – uudet ja yllättävät salaiset piilopaikat suurkaupungin sykkeessä tai metsäpirtin takkatulen ääressä sytyttävät sinut ennen näkemättömään paloon.

RUOKI MIELIKUVITUSTASI – seksileikit, ennakkoluulottomat asennot ja kahlitsemattomat fantasiat takaavat sinulle aivan uudenlaisia aistillisia elämyksiä.

Arvostele itse tämä teos

nid. 237 sivua
27.50 €

Hooper Anne: Seksihuumaa edistyneille

PAINOS LOPPUUNMYYTY

erotiikka,

Englantilainen seksiguru Anne Hooper on tuttu monista alan teoksista. Uusimmassa tehopaketissaan hän rohkaisee rakastavaisia laajentamaan seksuaalista repertoaariaan ja kokeilemaan rohkeasti uusia keinoja nauttia fyysisestä läheisyydestä. Näitä neuvoja noudattamalla on hänen mukaansa mahdollista saavuttaa ennen kokemattomia seksuaalisen nautinnon tasoja ja sukeltaa uudenlaiseen eroottisen mielihyvän maailmaan.

- Erilaisia vinkkejä ja tekniikoita maksimaalisen nautinnon saavuttamiseksi

- Ohjeita orgasmin tuottamiseksi ja saamiseksi - joka kerta

- Neuvoja kuumimpien seksiasentojen ja tantrisen seksin salojen löytämiseksi

- Esimerkkejä roolileikkien, seksifantasioiden ja muiden pikku keinojen tuottamasta lisänautinnosta

Seksihuumaa edistyneille jatkaa tyylikkäiden seksioppaiden sarjaa, jossa ovat aikaisemmin ilmestyneet mm. Kama Sutra, Kama Sutra miehelle ja naiselle, Salaiset seksipaikat, Seksileikit ja Paljastava seksitesti.

Arvostele itse tämä teos

sid. 240 sivua
27.50 €

Hooper Anne: Seksileikit

 Lisää ostoskoriin

erotiikka,

Uutta iloa seksisuhteeseen rohkeilla eroottisilla leikeillä

Toteuttakaa uskaliaimmat seksifantasianneleikkimällä hurjia aistillisia leikkejä

Kuplia ja kutitteluja hullutelkaa ja hassutelkaa kylpyammeessa

Löytäkää ruuan eroottisuus järjestämällä nautinnollisia ruokajuhlia

Parantakaa seksitekniikoitanne ja nautiskelkaa rauhassa toistenne vartalosta

Arvostele itse tämä teos

sid. 96 sivua
25.50 €

Hughes Rosie: Ihanaa yhdessä

PAINOS LOPPUUNMYYTY

erotiikka,

Miten saat pidempiä orgasmeja ja lisäät seksuaalista nautintoasi? Mitä salaisuuksia voit oppia kiinalaiselta keisarilta ja ranskalaiselta kurtisaanilta? Mitä muuta luonnossa voi tehdä kuin katsella lintuja? Ja mihin muuhun kylpyvaahtoa voi käyttää kuin kylpemiseen?

Ihanaa yhdessä on tyylikkäästi toteutettu erotiikan opaskirja. Se esittelee runsaasti erilaisia asentoja klassisesta lähetyssaarnaajasta japanilaisiin, ranskalaisiin ja Kama Sutran erikoisuuksiin. Vauhtia ja jännitystä kaipaaville on oma lukunsa, samoin niille, jotka esim. sairauden tai vamman takia suosivat rauhallisempaa seksiä. Kirja opettaa myös erilaisia seksileikkejä ja miten partnerin voi tyydyttää muutenkin kuin yhdynnässä. Kauniit valokuvat vievät aistien maailmaan ja näyttävät vastaansanomattomasti kuinka ihanaa yhdessä voi olla.

Arvostele itse tämä teos

sid. 278 sivua
19.50 €

Husain Shahrukh: Eroottisia myyttejä ja legendoja

PAINOS LOPPUUNMYYTY

erotiikka,

Eroottisia helmiä maailman taruaarteista – hienostuneita, yllättäviä ja uskaliaita ylistyslauluja aiheista ikuisimmasta

Niin kauan kuin maailmassa on kerrottu tarinoita, on kerrottu myös eroottisia tarinoita. Tämä aistikas ja yllättävä kokoelma todistaa, ettei lemmen taika ole mitenkään uusi tarinoiden aihe, vaan ikivanha: kertomuksissa on herkullisia poimintoja mm. muinaisen Egyptin, Intian, Persian ja Kreikan korkeakulttuurien tarustosta. Mukana on myös luonnonkansojen eroottista perinnettä. Shahrukh Husain on toimittanut ja muokannut alkutekstejä nykyajan lukijoille, ja ne huokuvat edelleen samaa tunnetta ja tunnelmaa kuin vuosisatoja ja -tuhansia sitten.

Pakistanissa syntynyt Shahrukh Husain on tutkinut vuosikausia maailman myyttejä ja kansanperinteitä. Hän asuu nykyään Lontoossa ja toimii psykoterapeuttina.

Arvostele itse tämä teos

nid. 206 sivua
18.00 €

Hämeen-Anttila Virpi: Jasmiiniyöt

PAINOS LOPPUUNMYYTY

erotiikka, itämainen viisaus,

Lauluja onnesta, kaipuusta ja hurmiosta. Jasmiiniyöt vie Lukijan intialaisen rakkaus-lyriikan värkylläiseen maailmaan. Se on ensimmäinen intialaista runoutta laajasti esittelevä teos Suomessa.

Mikäs teidän, tytöt
on kertoessa
siitä millaista oli vuoteessa
hänen kanssaan.
piloista ja naurusta
juttelusta, nautinnoista -
Kun hänen kätensä avaa
hameeni solmun
vannon että minulta menee muisti.

FM Virpi Hämeen-Anttila toimii Intian kielten ja kulttuurien tutkijana Helsingin yliopistossa. Hän on suomentanut runsaasti sekä kauno että tietokirjallisuutta. Virpi Hämeen-Anttila palkittiin ansiokkaasta työstään suomentajana Eino Leino -palkinnolla vuonna 2002.

Arvostele itse tämä teos

sid. 246 sivua
34.50 €

Hänninen, Nummelin, Sisättö: Erotica

 Lisää ostoskoriin

erotiikka,

69 kiihottavaa kirjaklassikkoa

Mehevästi kuvitettu paketti kiellettyjä hedelmiä kirjallisuuden ja erotiikan ystäville: Decameronesta Sonja O:hon, Lolitasta Tabermanniin, antiikin klassikoista alan lehtien lukijakirjeisiin.

69 asiantuntevassa artikkelissa esitellään monipuolinen valikoima eroottisen kirjallisuuden klassikoita mehukkaine sitaatteineen. Mukana on teoksia antiikista nykyaikaan, salanimellä kirjoittaneista klassikkokirjailijoista pornolehtien tavislukijoihin. On sensuellia aistivoimaa, yliampuvia perversioita ja kotoista villasukkaseksiä. On kiertoilmauksia ja kukkaiskieltä, oikeusjuttuja ja aiheettomia kohuja. On Markiisi de Sade ja Henry Miller, mutta kuka muistaa miehen, joka muuttui sohvaksi? Artikkeleissa arvioidaan teosten eroottisuusastetta, kerrotaan kirjoittajien hämärästä henkilöhistoriasta ja siteerataan parhaita paloja. Myös teosten julkaisuhistoriaan liittyneitä skandaaleita ja aikalaisvastaanottoa valotetaan.

Arvostele itse tämä teos

sid. 192 sivua
29.00 €

Indra Sinha: Kamasutra

PAINOS LOPPUUNMYYTY

erotiikka, tantra,

Ellei oteta lukuun hakaristiä tarkoittavaa sanaa svastika, ovat sanskritin tunnetuimmat ja väärinymmärretyimmät sanat Kama Sutra. Lännessä uskotaan yleisesti, että tämänniminen teos sisältää riettaita ja kaskunomaisia juttuja eksoottisesta rakastelusta, kun taas Intiassa sama teos annetaan usein nuorten morsianten luettavaksi ennen vihkimistä. Itse tutustuin siihen ensimmäisen kerran Rajasthanin autiomaassa sijaitsevassa sisäoppilaitoksessa, kun parrakas ja turbaanipäinen miespalvelija salakuljetti painoasultaan kehnon kappaleen Burtonin käännöstä eräälle ystävälleni, joka oli kuullut, että kysymyksessä oli "tuhma" kirja. Muistan vieläkin, kuinka pettyneitä ja ikävystyneitä olimme.

Kama Sutra ei sisällä kaskuja eikä ole pelkkä seksiopas. Sen seitsemästä kirjasta ainoastaan yksi käsittelee fyysisen rakastelun tekniikkaa. Muiden kirjojen aiheet vaihtelevat: ne käsittelevät talon sisustamista ja kalustamista, morsiamen kosiskelua, aviomiehen ja vaimon käyttäytymistä toisiaan kohtaan, uskonnollisten juhlien viettämistä, keittiön varustamista ja puutarhan istuttamista. Kama Sutra on varhaisin säilynyt yritys koko miehen ja naisen välisen suhteen hahmottamiseksi.

Tämän suhteen ytimenä on tietenkin sukupuoliakti. Kama Sutra pyrkii vastaamaan seuraaviin kysymyksiin: Kenen kanssa tämän aktin tulisi tapahtua? Millaisissa olosuhteissa sen tulisi tapahtua? Kuinka sen tulisi tapahtua? Tämän vuoksi lähestymistapa on sama kuin jos kysymyksessä olisi shastra eli tieteellinen teksti, ja siksi esityksen muodostavat sutrat eli aforismit tai ajatelmat. Myös Paninin suuri kielioppi, Kautilyan Arthashastra ja Patanjalin joogaopetukset on laadittu sutra-ajatelmien muotoon.

Kama, joka on hindujen rakkaudenjumalan nimi, merkitsee "nautintoa". Se ei merkitse ainoastaan sukupuolista nautintoa, vaan kaikkea aistien välityksellä koettavaa nautintoa, kuten esimerkiksi ruusun tuoksun nuuhkimista tai musiikin kuuntelemista.

Kama Sutra määrittelee käsitteen näin:
Kama on ruumiin, mielen ja sielun ilo
hienostuneissa aistimuksissa;
se herättää silmät, nenän, kielen, korvat ja ihon
ja aistien ja aistitun välillä
kukkii Kaman olemus ja tuoksu.

Kama Sutra olisi siis käännettynä "Ajatelmia nautinnosta".

Teoksen laati Mallanaga Vatsyayana jolloinkin toisen ja viidennen vuosisadan välisenä aikana jKr. Itse olen taipuvainen ajoittamaan Vatsyayanan neljännen vuosisadan keskivaiheille eli Gupta-dynastiaan kuuluneen Samudraguptan hallituskauteen, mutta kysymys on yhä ratkaisematta. Me tiedämme kirjailijasta ainoastaan sen mitä hän itse kertoo: hän oli selibaatissa elävä yogi, joka oli saavuttanut samadhi-tilan, mikä voitaisiin karkeasti suomentaa "valaistumiseksi". Omana aikanaan hän oli ehkä yhtä kuuluisa opettaja kuin esimerkiksi Bhagwan Shree Rajneesh tai Maharishi Mahesh Yogi ovat nykyisin (Intiassa Vatsyayanasta onkin vuosisatojen ajan käytetty nimitystä Maharishi). Hän itse toteaa hyvin selvästi, että hänellä ei ollut teoksen kirjoittamiseen mitään muuta motiivia kuin halu saada ihmiset ymmärtämään "Kamaa", käyttämään sitä oikein ja iloitsemaan siitä.

Arvostele itse tämä teos

sid. 331 sivua
29.00 €

Juvakka Essi & Kalkkinen Pia: Avoimena seksuaaliseen kasvuun

PAINOS LOPPUUNMYYTY

erotiikka,

Seksi on iloinen asia ja tärkeä itsensä toteuttamisen alue. Peiton alla on lupa myös nauraa. Seksin avulla on mahdollisuus tavoittaa lapsuuden luovaa energiaa, joka usein jää taka-alalle arkielämän pyörityksessä. Seksuaalisuus kulkee mukanamme koko elämänkaaren ajan ja siihen kytkeytyy koko persoonallisuus, elämäntilanne, ihmissuhteet, menneisyys ja nykyisyys. Elämä on tehty nautittavaksi, sillä jokainen tarvitsee mielihyvää. Hyvä seksi pitää yllä myös fyysistä ja psyykkistä terveyttä.

Kahden psykologin kirjoittama elämänmyönteinen ja elämänläheinen kirja tarjoaa mahdollisuuden parempaan ja täydellisempään nautintoon pilke silmäkulmassa.

Kirjassa kerrotaan meitä jokaista askarruttavista seksiin ja seksuaalisuuteen liittyvistä asioista ja pohditaan mm. seksienergiaa, seksuaalisia myyttejä, erilaisia yhdyntöjä, erilaisuuden hyväksymistä ja seksiä eri elämänvaiheissa.

Mukana on 15-84-vuotiaiden ihmisten aistivoimaisia ja avoimia seksielämäkertoja, tyydyttävimpiä kokemuksia ja fantastisimpia fantasioita. Kirja sisältää myös seksuaalisen kasvun tehtäviä, joiden avulla voit tutkia omaa seksuaalisuuttasi.

Seksuaaliseen kasvuun kannustava kirja on tarkoitettu Sinulle, jolla on hyvä seksielämä, Sinulle, joka haluat löytää uusia virikkeitä seksielämääsi ja Sinulle, joka haluat paremman seksielämän. Tämä kirja on kirjoitettu meille kaikille, jotka olemme kiinnostuneita tekemään uusia löytöjä omasta itsestämme ja seksuaalisuudestamme.

Arvostele itse tämä teos

sid. 64 sivua
25.00 €

Lacroix Nitya: Tantra ja rakastamisen taito

PAINOS LOPPUUNMYYTY

erotiikka, ,

• Selkeä johdatus ikivanhoihin tantran opetuksiin ja siihen, miten niiden avulla voi saavuttaa suuremman seksuaalisen nautinnon ja yhteisyyden tunteen
• Yhteisen hetken valmisteleminen tuoksujen ja tunnelman avulla
• Keinoja kumppanin hemmotteluun ja aistien herättelyyn
• Seksuaalista tietoisuutta kasvattavia tekniikoita ja tapoja pitkittää rakastelun nautintoa
• Upea nelivärikuvitus

Arvostele itse tämä teos

sid. 273 sivua
22.00 €

Lee Abby: Mielessä vain se

 Lisää ostoskoriin

erotiikka,

Miten niin muka miehet ajattelevat seksiä enemmän kuin naiset? Terävän ja pirullisen hauskan Abby Leen nettipäiväkirja todistaa toista. Abby Lee kertoo siekailemattoman rehellisesti ja yksityskohtia säästelemättä mitä lontoolaisen, seksuaalisesti aktiivisen sinkkunaisen lakanoiden välissä oikeasti tapahtuu. Blogista tuli äkkiä sensaatio ja sen kävijämäärä räjähti tuhansiin päivässä. Niin mies- kuin naislukijatkin ihastuivat Abbyn maanläheiseen, humoristiseen kerrontaan ja ronskeihin tarinoihin.

"Mielessä vain se" on yhden vuoden käsittävä päiväkirja, jossa Abby kertoo haluistaa ja heikkouksistaan avoimemmin kuin koskaan ennen. Kirja on ylistyslaulu lihan iloille ja neiselliselle seksuaalisuudelle. Se valtasi heti ilmestyttyään brittiläisten bestseller-listojen kärkipaikat, aiheutti mittavan mediamylläkän ja teki Abby Leestä julkkiksen vastoin tahtoaan.

Abby Lee on pitänyt blogia seksiseikkailuistaan neljän vuoden ajan, ja sivustosta on tullut sensaatiomaisen suosittu. Blogilla on nykyään miljoonia lukijoita, ja se houkuttelee joka kuukausi lähemmäs satatuhatta uutta kävijää. Abby Leen blogi valittiin vuonna 2006 Ison-Britannian ja Irlannin parhaimmaksi nettipäiväkirjaksi. Kirjoittaja suunnittelee parhaillaan jatkoa esikoisteokselleen. Hän on nykyään 35-vuotias ja asuu Lontoossa. Abby Lee on salanimi.

Arvostele itse tämä teos

nid. 160 sivua
19.50 €

Limnell Shanti: Tantra – läsnäolon ja hyväksynnän kautta muutokseen

 Lisää ostoskoriin

parisuhde, erotiikka,

Tämä teos on ensimmäinen suomalainen kirja tantrasta. Se on loistava ja käytännönläheinen opas sinulle, joka haluat oppia tantrisesta ajatusmaailmasta. Mutta ennen kaikkea käsissäsi on mahdollisuus tutustua omaan itseesi, löytää yhteys minuuteesi ja toisiin ihmisiin, mahdollisuus elää syvästi itsesi näköistä elämää. Kirja sisältää runsaasti niin yksin kuin parin kanssa tehtäviä harjoituksia.

Shanti Limnell on Suomen ensimmäisiä tantran asiantuntijoita, hänen kursseillaan on käynyt satoja oppilaita Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Ruotsissa hän on kouluttanut sexsibilitycoacheja, Virossa ja Suomessa hänellä on oma Tantric Life Coach -koulutus. Itse hän tutustui tantraan Intiassa vuonna 1998.

Arvostele itse tämä teos

sid. 324 sivua
27.00 €

Moore Thomas: Seksin sielu

 Lisää ostoskoriin

erotiikka, itsetuntemus,

"Seksi vie meidät tasolle, joka on kaukana maallisesta, jopa silloin kun seksi ei ole hurmiollista tai täydellistä. Katse ja kosketus tuottavat eräänlaisen transsin, muuttuneen tietoisuuden tilan, mielikuvituksellisten tuntemusten ja tapahtumien valtakunnan, erillisen todellisuuden. (..) Rakastellessamme voimme huomaamattamme löytää monia totuuksia kumppanistamme, itsestämme, suhteestamme, intohimosta ja koko elämästä."

Seksi mielletään usein pelkästään fyysiseksi aktiksi, jolloin henkisyys ja mystiikka jäävät huomiotta. Seksin sielu tarkastelee seksuaalisuutta eräänä elämän syvistä mysteereistä. Uskonnon, mytologian, kirjallisuuden, riittien ja kertomusten maailmat avaavat rikastuttavia näkökulmia aiheeseen.

Median seksikeskeisyys on oire siitä, että länsimainen kulttuuri on pohjimmiltaan epäseksuaalinen ja epäeroottinen: emme ole kyenneet sulauttamaan seksuaalisuutta eheäksi ja merkitykselliseksi osaksi elämäämme. Mooren ratkaisu tähän on epikurolainen elämäntyyli, joka pehmentää yhteiskuntamme moralismia ja luo erotiikalle ja mielihyvälle suosiollisen maaperän.

Seksin sielu tarjoaa avartavia näkemyksiä seksuaalisuudesta ja opastaa aistillisesti ehyempään elämään. Tässä mielessä se on eräänlainen seksuaalisuuden käsikirja sielulle.

THOMAS MOORE on kansainvälistä tunnustusta saanut uskontotieteen ja psykologian professori, joka oli nuoruudessaan kaksitoista vuotta katolisena munkkina. Moore on naimisissa ja hänellä on kaksi lasta.

Hän on kirjoittanut lukuisia elämänfilosofisia menestysteoksia, joista on aiemmin suomen nettu Sielun ohjaama elämä. Hänen muita teoksiaan ovat Care of the Soul, Soul Mates, The Re-Enchantment of Everyday Life, The Education of the Heart ja Meditations.

Arvostele itse tämä teos

sid. 183 sivua
20.00 €

Petersen James: Näin kehität seksielämääsi

PAINOS LOPPUUNMYYTY

erotiikka, parisuhde,

Playboy-lehti on vuosikymmenten ajan opastanut lukijoitaan aktiivisen ja nautinnollisen seksielämän pariin. Nyt lukijoiden kysymyksistä ja lehden asiantuntijoiden vastauksista on koottu herkullinen opaskirja, josta näkee, ettei ihmisen mielikuvitus tunne rajoja seksuaalisuudesta nauttimisessa. Luovuuden ja kokeilunhalun tuloksena syntyneet seksivinkit piristävät taatusti jokaisen lukijan elämää!

Arvostele itse tämä teos

nid. 352 sivua
24.50 €

Reuben David: Kaikki mitä olet aina halunnut tietää seksistä

PAINOS LOPPUUNMYYTY

erotiikka,

Kaikki mitä olet aina halunnut tietää seksistä
MUTTA ET OLE KOSKAAN USKALTANUT KYSYÄ

- Mitä huumorilla on tekemistä seksin kanssa ja miksi seksi on hauskaa
- Miten tehdään tarunhohtoinen Venuksen perhonen
- Missä sijaitsee nelikaistainen orgasmimoottoritie ja miksi sinne kannattaa suunnata mutkaisten sivupolkujen sijaan
- Miten erektiovaikeuksien syystä voidaan päästä perille postimerkkien avulla laboratoriokokeiden sijaan
- Miten seksistä voi nauttia vielä vaihdevuosien jälkeen ja miksi seksille ei ole yläikärajaa
- Miten välttyä kuuluisalta "Rehdin kerrossiivoojan kirjeeltä" joka saattaa tuhota avioliittosi
- Espanjan kärpänen ja muut huijarien lemmenrohdot - sekä todelliset ja toimivat keinot saada haluamasi

Arvostele itse tämä teos

sid. 128 sivua
27.00 €

Sonntag Linda: KAMA SUTRA valokuvin

PAINOS LOPPUUNMYYTY

erotiikka, tantra,

Kädessäsi oleva kirja on kiehtova matka klassiseen intialaiseen rakkauden taitoon. 400-luvulla kirjoitettuun Kama Sutra -kirjaan pohjautuvan tekstin avulla perehdyt itämaisen viehätys- ja viettelytaidon sekä tantra-seksin perinteeseen, jonka taustoja Linda Sonntag valottaa hauskasti, oivaltavasti ja kriittisestikin.

Samalla kirja käy helppokäyttöisestä käytännön oppaasta. Tunnelmalliset valokuvat johdattavat lukijan kohta kohdalta 23 eri eroottiseen asentoon.

Arvostele itse tämä teos

sid. 148 sivua
15.00 €
ovh 35.50
TARJOUSHINTAAN

Taylor, Kate: Sensuelliä seksiä

 Lisää ostoskoriin

erotiikka,

Sensuellia seksiä on seksiopas vakiintuneille pareille, jotka kaipaavat kipinää suhteeseensa ja vinkkejä siitä, kuinka viettää yhteisiä nautinnonhetkiä kiireen keskellä.

Mehukas teos auttaa palauttamaan intohimon osaksi arkea ja paljastaa kestävän ja hyvän seksielämän salat. Kirjan inspiroivissa kuvissa kodista tulee aisti-ilojen lämmin ja luonteva näyttämö. Yksityiskohtaiset asentopiirrokset puolestaan herättävät halun ja innostavat uusiin eroottisiin kokeiluihin. Sensuellia seksiä saa parisuhteesi kukoistamaan!

Kate Taylor on Englannin suosituin sexpertti, joka on julkaissut viisi seksiopasta.

Arvostele itse tämä teos

sid. 64 sivua
5.00 €

Tyynynaluskirja: Kamasutra

PAINOS LOPPUUNMYYTY

tantra, erotiikka, hindulaisuus, lahjakirjat,

Kama Sutra kuuluu maailman suuriin kirjoihin. Sen on kirjoittanut vanha tietäjä Vatsyayana lähes kaksi tuhatta vuotta sitten Benaresissa. Hän matkusti päiviensä lopulla pyhään kaupunkiin Gangesin rannalle ja piti teoksen kokoamista uskonnollisena velvollisuutenaan. Seksi on hindulaisuudessa pyhää ja rakastelu sakramentti -jumalan ja jumalattaren jumalallisen yhtyminen uusintaa.

Vaikka Kama Sutra on hindulaisista lemmenoppaista suurin, se on osa katkeamatonta perinnettä. Vatsyayana hyödynsi vuosisatojen kuluessa kertynyttä laajaa erotologista aineistoa. Hän teki valintansa oman mielensä mukaan ja lisäili omia huomautuksiaan. Samalla tavalla käsittelivät Intian keskiaikaiset kirjailijat hänen työtään. Englanninkielisen teoksen pohjana on ollut pääasiassa Kama Sutran käännös, jonka ovat teettäneet ja toimittaneet sir Richard Burton ja F. F. Arbuthnot, joskin otteisiin Vatsyayanan kuuluisasta kuudestakymmenestäneljästä – seksiä käsittelevä luku – on lisätty uusia käännöksiä keskiaikaisista lemmenteksteistä, joiden mallina Kama Sutra on ollut. Syynä on se, että on haluttu antaa käsitys intialaisen rakkaudenopetuksen laajuudesta ja monimuotoisuudesta ja rohkaista niitä, jotka eivät aikaisemmin ole perehtyneet näihin ihmeellisiin kirjoihin, lukemaan paitsi täydellinen, lyhentämätön Kama Sutra, myös Ananga-Ranga ja Koka Shastra, jotka ovat saatavissa englanninkielisinä käännöksinä.

Hindulaiset lemmenoppaat ovat tulvillaan käytännöllisiä neuvoja – joskin eräissä niistä kuvatut asennot soveltuvat vain notkeanivelisille tai ammattivoimistelijoille – mutta niihin sisältyy koko opille yhteinen tärkeä viesti. Sen mukaan seksi ei ole syntiä vaan kaunista ja mies ja nainen ovat ikuisesti toisiaan täydentäviä ja tasa-arvoisia. Niinpä jos joku oppi nuo totuudet kieltää, se kieltää elämän.

Arvostele itse tämä teos

pokkari 233 sivua
10.00 €

Vatsajana: Kama Sutra

PAINOS LOPPUUNMYYTY

erotiikka,

Klassinen rakkauden opaskirja. Vanhaa viisautta valloittamisen ja rakastelun taidoista.

Intialaisen eroottisen kirjallisuuden tärkein teos sisältää kokoelman ohjeita ja neuvoja kumppanin valinnasta, seurustelusta ja ennen kaikkea seksuaalisesta kanssakäymisestä suurimman nautinnon saavuttamiseksi. Kama Sutra tarjoaa myös mielikuvitusta kiihottavan läpileikkauksen muinaisen intialaisen yläluokan hienostuneesta ja kaksinaismoraalin läpitunkemasta elämäntavasta.

Arvostele itse tämä teos

nid. 264 sivua
12.00 €

Burton Richard & Arbuthnot F: Kamasutra

 Lisää ostoskoriin

erotiikka, ,

'Delights with its clear, poetical candour'
– Daily Mail

The Kama Sutra is the all-time classic guide to the art and skills of sex and love. It teaches that love should be an ecstatic experience, but sexual happiness is only likely if both partners have a good understanding of sexual behaviour.

The Kama Sutra has a practical wisdom and appeal that remains undiminished over time. Although it was written in the third century, its observations are still as fresh, fascinating, honest and relevant today as ever.

Discover tie Kama Sutra's thoughts...
• On the characteristics of men and women, and the reason why women reject the addresses of men
• About men who have success with women, and about women who are easily gained over
• On sexual union, embracing, kissing, biting, congress and love quarrels
• On the means of exciting desire

This is a new edition of the Richard Burton classic translation.

Arvostele itse tämä teos

nid. 228 sivua
14.50 €

Collins J.K.: The Sex We Want

 Lisää ostoskoriin

erotiikka, parisuhde,

Feminism fought for a woman' s right to be sexual. In our `post-feminist' times we assume we have it. But do we?

Journalist J. K. Collins was agony aunt at For Women, the first ever explicit sex magazine aimed at women in Britain; she uses her unique material to take a racy and informed look at the sexual habits, hang-ups, anxieties and desires of a whole range of contemporary heterosexual women.

Ranging across topics such as fantasies, porn, body image, dress, blow jobs and masturbation, Collins gives a sympathetic, non-judgemental and realistic appraisal of how, and whether, women arc really getting ' the sex we want'.

Arvostele itse tämä teos

nid. 181 sivua
19.00 €

Hayman Suzie: Good Vibrations

 Lisää ostoskoriin

erotiikka,

Good Vibrations is a guide to the wide range of items and ideas you can use to put a little extra fun and excitement into your love life. If you want to try something new, here is information and advice on everything that is available - from vibrators and aphrodisiacs to second honeymoons and erotic literature. Openly and critically, Good Vibrations explains what actually works (and what does nod), how to use it and where to find it. It also states what may be harmful and should be avoided.

Good Vibrations seeks to advise and reassure. It is a book for everyone who wants to add a wider variety of sensation to their sex life.

Suzie Hayman is an agony aunt, writer and journalist. She is on the board of Brook Advisory Centres and is a member of the National Executive of the Family Planning Association.

Arvostele itse tämä teos

nid. 378 sivua
27.00 €

Kraig Donald Michael: Modern Sex Magick

 Lisää ostoskoriin

wicca, noituus, erotiikka,

Channel the power of sexual arousal and change your world!

Deep within you is a center of power so potent and strong it defies imagination. Now you can learn to control and direct it at its most intense and explosive-during sexual arousal. Modern Sex Magick provides safe and precise exercises that prepare you to use the magickal energy raised during sexual activity, and then it shows you how to use that energy to create positive changes in your life.

Learn about little-known erotic areas that can bring you more pleasure than you've ever experienced!

• Increase your psychic powers through intense, physical stimulation
• How daring are you? Will you learn the Forbidden Sex Magicks of the Outsider?
• Discover the secrets of male multiple orgasm and female ejaculation
• Revealed at last-sex magick secrets of the Golden Dawn
• Includes articles by four powerful women sex magicians

This is the first book to clearly reveal the secrets of Western sex magick without relying on Tantric theory. Explore the latest scientific discoveries in the field of human sexuality and increase and extend your sexual pleasure! Uncover depths of ecstasy experienced by only a few, and enhance and deepen your relationships as a result.

Donald Michael Kraig (Los Angeles, Calif.) is a long-time student of the occult and an initiate in two Tantric orders. Formerly he was the editor-in-chief of Llewellyn's New Times and FATE magazines. His book Modern Magick is the most popular of its kind ever published.

Arvostele itse tämä teos

nid. 236 sivua
23.50 €

Mantak Chia & Abrams Douglas: The Multi-orgasmic Man

 Lisää ostoskoriin

mantak chia, erotiikka, mies,

Learn to separate orgasm and ejaculation! Enjoy increased vitality and longevity! Become multi-orgasmic now!

At last, simple physical and psychological techniques that allow men to fulfill their dreams and women's fantasies.

"This book is the best available for teaching men to have multiple orgasms. "
San Francisco Chronicle

"[Mantak Chia's] exercises combat impotence, raise sperm count, and ... lengthen the penis."
Esquire

"[A] steamy-but practical-sex guide. This book is hot ... Chia and Abrams don't miss a trick. Once is not enough!"
Genre

"I am pleased to recommend The Multi-Orgasmic Man ... The authors' holistic and non-mechanical approach to lovemaking is a perspective for which American men have been long overdue."
Barbara Keesling, Ph.D., author of How to Make Love All Night

"At last a book for men that provides the type of information we provided for women ... Male multiple orgasms provide men and women with the opportunity to experience enhanced sexual pleasure and The Multi-Orgasmic Man provides the information to make this possible."
Beverly Whipple, co-author of The G Spot

Arvostele itse tämä teos

nid. 264 sivua
23.00 €

Osho: Tantra – The Supreme Understanding

 Lisää ostoskoriin

osho, erotiikka,

In this all-time best seller, Osho discusses the mystical insights found in the ancient Tantric writings, and the many significant Tantric meditation techniques that are as relevant to the modern-day seeker as they were to those in earlier times. As always, Osho brings his own unique blend of wisdom, humor, and thought-provoking inspiration to even this complex subject, making it accessible to the widest possible audience.

Arvostele itse tämä teos

nid. 153 sivua
30.00 €

Pandit Rajmani Tigunait: Tantra Unveiled

 Lisää ostoskoriin

erotiikka,

TANTRA UNVEILED Seducing the Forces of Matter and Spirit by Pandit Rajmani Tigunait, Ph.D.

TANTRA UNVEILED is a most valuable addition to the literature on Tantra. It combines excellent scholarship with an initiate's firsthand knowledge of the subject. Through many colorful anecdotes of his own encounters with Tantric adepts, Pandit Rajmani Tigunait affords his readers a unique glimpse into the living heart of real Tantra."
– Georg Feuerstein, Ph.D. Author, The Yoga Tradition and The Shambhala

Encyclopedia of Yoga; Director, Yoga Research Center TANTRA UNVEILED ...shows the reader the keys to mind-body transformation, to a personal and spiritual unfoldment...The book contains both wonderful stories and powerful teachings on many levels that gives it a special appeal. It shows the magic of Tantra as a living tradition, a current of blissful shakti that can renew and revitalize our lives."
– David Frawley Author, Yoga and Ayurveda and Ayurveda and the Mind;

Director, American Institute of Vedic Studies Tantra...has for too long been portrayed as a religion of sexual excess ... Pandit Tigunait clarifies these and other misconceptions in TANTRA UNVEILED... [His] level of erudition ... hold[s] the reader's attention from beginning to end as he portrays Tantra...as an experiential path ...The book is chock full of detailed information... a worthy addition to any numinous bookshelf."
– Dr. Robert E. Svoboda, BAMS Author, Aghora: At the Left Hand of God;
Faculty, The Ayurvedic Institute

"Wonderfully done. TANTRA UNVEILED is a riveting narrative ...this book at once engages us, aids us, inspires us, and illumines us. Herein lies the quest and a read par excellence."
– Professor John Grimes Department of Religion Studies
Michigan State University

Arvostele itse tämä teos

sid. 192 sivua
28.50 €

Sudo Philip Toshio: Zen Sex

 Lisää ostoskoriin

zen, itämainen viisaus, erotiikka,

Using zen koans, parables, and meditations, Sudo shows us the way to making love passionately ? body, mind, heart, and spirit ? by looking within, feeling from the heart, embracing every moment, being fully present, and celebrating the joy of awakening.

"In life, there are many paths to attaining true wisdom. Zen is one of them. Sex is another. This is where the two paths converge."
- from Zen Sex

"At its best, sex takes us back to the beginning, transcending mere fulfillment of our animal desires to reveal our inherent divinity as Creators; it becomes a spiritual endeavor, as profound as any religious rite or ritual, each act symbolizing the origin of life."
- from Zen Sex

In zen, every moment is a chance to lose ourselves in the substance of life, every encounter an opportunity for spiritual awakening. In this passionate and inspiring guide, Philip Toshio Sudo explains the zen of sex.

"Don't try. Do," say zen masters. Put technique aside. Stop fretting over sexual frequency. Love your body. Frolic. Tease. Make love. All it takes to be a good zen lover is a giving heart, and the awareness of the life force coursing through our bodies. Zen Sex will help you cultivate that love within the capacity for feeling ecstasy and giving joy that is nothing short of divine.

Anyone who desires more fulfilling sex can put the classic zen principles offered here into practice in their loves and lives. Zen parables, koans, and poems illuminate Sudo's message, meditations encourage pause and reflection, and exercises get you started on the Way of Making Love, zen style.

Great sex, zen sex, reminds us that we are ever alive and full of love. In making love, our bodies intertwined, we are at one with ourselves, each other, and with the very source of life. "Every night of passion becomes an opportunity to elevate the human spirit."

"Enjoy, then look past his erotic words. Enjoy, then look past his confident words to the spiritual awareness invoked. Sudo's finger points to the moon. Follow where he points and find the truth of zen sex." -Deng Ming-Dao, author of 365 Tao and Everyday Tao

PHILIP TOSHIO SUDO is an award-winning journalist and the author of Zen Guitar and Zen Computer.

Arvostele itse tämä teos

sid. 386 sivua
41.00 €

van Lysebeth Andre: Tantra - The Cult of the Feminine

 Lisää ostoskoriin

erotiikka, parisuhde,

Tantra The Cult of the Feminine reveals a practical and balanced, modern view of the secret teachings of Tantric yoga. Tantra, known in India for several millenia, brings us a different view of life, the world, and oneself which is at once new and archaic, exotic yet very close to the roots of each of us. Being neither a sect nor a religion, it is a yogic discipline that awakens not only the sacredness and magic of the sexual act, but of life itself.

Van Lysebeth discloses the sexual techniques of Tantra that can be used by Western couples to enhance relationships and help open the door to a new kind of enlightenment. He also reveals the wisdom of tantra ? the essential belief that our universe is a creation of the physical and spiritual union of the Male and Female principles, manifested in the human plane as Love. He shows us how the repression of feminine values in our patriarchal civilization is the esoteric cause of many of the modern world's crises. Tantra affirms that a true understanding of feminine values can bring about much-needed changes in our society. Van Lysebeth's warmth and insight brings modern readers to new dimensions of feeling and understanding!

Arvostele itse tämä teos

nid. 256 sivua
30.00 €

Yudelove Eric: Taoist Yoga and Sexual Energy

 Lisää ostoskoriin

erotiikka, jooga, tao,

"In this new book, Taoist Yoga and Sexual Energy, Eric has created a true Taoist spiritual masterpiece. I am just amazed at how he has woven together so many intricate Taoist teachings and made them simple to comprehend and accomplish."
– Master Mantak Chia
International Healing Tao

Let the Universal Life Force energize ane Renew You, Inside and Out

This brilliantly designed 14-week course will change you at the most fundamental levels. By applying the long suppressed secrets of Taoist yoga, Chi Kung, internal alchemy, and sexual kung fu, you will improve every aspect of your health and well-being.

The book is designed to be as immediately useful to the beginner as it is to the seasoned practitioner. More than 130 illustrations supplement the exercises. The author's step-by-step instructions are clear and complete, and skillfully integrate the underlying Taoist principles into each exercise for breath, mind, and body

Discover your true potential as you harness the omnipresent force of Chi, and experience true integration as you practice an ancient art that draws no boundaries between body, mind, and spirit.

Eric Steven Yudelove (New York) has studied Taoist principles since 1970. In 1981, he became one of the first American students to study with Master Mantak Chia, an authentic Tao Master. He has now been named a Tao Master in his own right, and is a senior instructor of the Healing Tao. His previous books include The Tao and the Tree of Life and 100 Days to Better Health, Good Sex, & Long Life.

Arvostele itse tämä teos