Untitled

nid. 167 sivua
11.00 €

Allen Roger: Nalle Puh ja johtamisen taito

PAINOS LOPPUUNMYYTY

nalle puh, psykologia, työ,

Hyvin Tärkeä Karhu perehtyy nyt ystävineen Hyvin Tärkeään Aiheeseen: johtamiseen. "Liik-keenjoh-to. Onpa pitkä sana." Puh mietti hetken. "Se on sen lajin pitkä sana joita Pöllö käyttää. Tarkoittaako se jotakin hyvää, esimerkiksi – aah – umm – hunajaa?"

Tämä kirja tekee liikkeenjohdon mutkikkaat teoriat tarpeettomiksi. Jos haluat edetä johtajanurallasi (eli päästä käsiksi hunajaan), seuraa Nalle Puhia.

Amerikkalainen liikkeenjohdon konsultti Roger E. Allen käyttää Puhia ja tämän ystäviä esimerkkeinä kertoessaan tavoitteiden asettamisesta, organisoinnista, motivoinnista, kehittämisestä, kommunikoinnista, seurannasta ja analyysista sekä monista muista seikoista. Allen on konsultintyössään oppinut, että yrityksen heikkoon tulokseen on usein syynä perusasioiden laiminlyönti, ei niinkään johtamismenetelmien hienouksien puuttuminen.

Arvostele itse tämä teos

pokkari 209 sivua
11.00 €

Allen Roger & Stephen: Nalle Puh ja menestyksen taito

PAINOS LOPPUUNMYYTY

itsetuntemus, nalle puh,

Mitä menestys on? Nalle Puhille se merkitsee enemmän hunajaa, Nasulle taas paljon vakavampaa asiaa eli vaarallisten möhköfanttien välttämistä. Muukalainen, joka on kertonut metsän väelle aikaisemmin jo johtamisen ja ongelmanratkaisun taidosta, kiteyttää menestyksen seuraaviin ydinkohtiin:

• Valitse unelma.
• Käytä unelmiasi päämäärän asettamiseen.
• Laadi suunnitelma.
• Arvioi mahdollisuudet.
• Kartuta taitojasi.
• Käytä aikasi viisaasti.
• Toteuta suunnitelma.

Liikkeenjohdon konsulttien Roger E. Allenin ja Stephen D. Allenin menestysteokscn (siinä se!) avulla lukijankin on tästedes helpompi päästä omaan päämääraansä.

Arvostele itse tämä teos

nid. 187 sivua
11.00 €

Allen Roger E., Allen Stephen D.: Nalle Puh ja ongelmanratkaisun taito

PAINOS LOPPUUNMYYTY

nalle puh, psykologia,

Nalle Puh oli erittäin ilahtunut Nalle Puh ja johtamisen taito -kirjan menestyksestä, joka on vahvistanut hänen asemaansa HTK:na (Hyvin Tärkeänä Karhuna).

Nyt on aika ottaa vastaan uusi Hyvin Suuri Haaste: Muukalainen opettaa ongelmanratkaisua käyttäen esimerkkeinä metsän väen seikkailuja.

Nalle Puh ystävineen sekä lukija oppivat tunnistamaan, analysoimaan ja ratkaisemaan ongelmia käytännössä, mistä on hyötyä sekä Tikrun pelastamisessa puusta että muissa kiperissä tilanteissa. Kirja tarjoaa monipuolisen tietopaketin, olivatpa kyseessä sitten liiketoimiin, ihmissuhteisiin tai henkilökohtaisiin asioihin liittyvät pulmat.

Arvostele itse tämä teos

sid. 166 sivua
21.00 €

Hoff Benjamin: Nalle Puh ja Tao

PAINOS LOPPUUNMYYTY

nalle puh, tao, itämainen viisaus,

Benjamin Hoff näkee Nalle Puhissa enemmän kuin pelkän liikuttavan hupaisan satuhahmon, hänelle sen huoleton yksinkertaisuus on esimerkki siitä, miten elämä on oikein oivallettava.

Nalle Puh opastaa meitä taolaiselle Tielle. Se ei turhia järkeile eikä murehdi, se ottaa elämän vastaan sellaisenaan ja sopeutuu siihen. Nalle Puhin ystävät osoittavat kukin omalla tavallaan miten elämästä voi tehdä vaikeamman kuin se oikeastaan on, mutta pieniälyinen karhu ymmärtää asioiden sisäisen luonnon ja näyttää, miten ikävätkin asiat voi kääntää iloisiksi ja miten pienistäkin asioista voi saada suuren ilon, Nalle Puh kysyy nykyajan ihmiseltä, mihin hän kiireellään ja tehokkuudellaan pyrkii.

Elämä ei aina ole jossakin muualla, edessäpäin, se on tässä ja nyt.

Arvostele itse tämä teos

sid. 256 sivua
25.00 €

Hoff Benjamin: Nalle Puh ja Tao - Nasu ja Te

PAINOS LOPPUUNMYYTY

nalle puh, tao,

Benjamin Hoffin leikkimielisestä kirjasta Nalle Puh ja Tao on tullut Kiinan perinteisestä filosofiasta kiinnostuneiden kulttiteos. Siinä Nalle Puh opastaa meitä taolaiselle Tielle: Nalle ei turhia järkeile eikä murehdi, hän ottaa elämän vastaan sellaisenaan. Hän myös kysyy nykyihmiseltä, mihin tämä kiireellään ja tehokkuudellaan oikein pyrkii, kun elämä on tässä ja nyt.

Nalle Puh ja Tao -kirjan suosion kasvaessa sille alettiin vaatia jatko-osaa, ja silloin Hoff kuuli pienen äänen, joka yritti kiinnittää hänen huomiotaan. ääni kuului Puhin vaatimattomalle ystävälle Nasulle. Kiinalaisessa filosofiassa te-käsite tarkoittaa olioiden ja ilmiöiden sisintä olemusta, ja kukapa olisi parempi esittelemään sitä kuin Hyvin Pieni Eläin nimeltä Nasu? Näin syntyi Nasu ja Te.

Arvostele itse tämä teos

sid. 192 sivua
23.00 €

Milne A. A., Shepard E. H.: Nalle Puh – Olipa kerran Nalle Puh

 Lisää ostoskoriin

nalle puh, lapset, lasten kirjat,

Perinteiset kansansadut valtaavat Puolen hehtaarin metsän! Vanhat tarinat ja lorut on kerrottu uudelleen Nalle Puhin ja kaverusten maailmaan sopivasti. Esimerkiksi Hannuun ja Kerttuun perustuvassa sadussa Puh saapuu ilkeän noidan piparitalolle, mutta ei houkuttele noitaa julmasti uuniin vaan liukastumaan hunajapurkkiin. Mukana myös mm. Kolme pukkia, Kultakutri ja kolme karhua sekä Piparkakkupoika. Ikäsuositus 3+.

Arvostele itse tämä teos

nid. 104 sivua
6.50 €

Pieni kirja: Pomppimisesta

PAINOS LOPPUUNMYYTY

nalle puh,

Pieni kirja täpötäynnä pomppivaisia pohdintoja Siitä Mitä Tikrut Mielellään Tekevät ja kengut ja puhit mutta eivät ihaat, Oivalinen opas Vauhdikkaaseen elämään.

Arvostele itse tämä teos

nid. 104 sivua
6.00 €

Pieni kirja: Synkeydestä

PAINOS LOPPUUNMYYTY

nalle puh,

Kalsea kokoelma murheellisia mietteitä Puolen Hehtaarin Puiston etevimmältä kyynikolta. sopii erinomaisesti kaikille, jotka ovat kyllästyneet Elämään tai ikäviin pieniin niteisiin täynnä Iloa.

Arvostele itse tämä teos

nid. 104 sivua
6.00 €

Pieni kirja: Viisaudesta

PAINOS LOPPUUNMYYTY

nalle puh,

Hyvin Pieniälyisen Karhun Nalle Puhin hunajapurkki joka on täynnä Viisaita Sanoja ja Hyödyllisiä Neuvoja elämän iloista ja vaikeuksista.

Arvostele itse tämä teos

sid. 178 sivua
10.00 €

Williams John: Nalle Puh ja filosofit

PAINOS LOPPUUNMYYTY

nalle puh, filosofia,

Vallattoman viehättävässä teoksessaan englantilainen filosofi John Tyerman Williams tarkastelee Nalle Puhia ja tämän ystäviä länsimaisen filosofian valossa ja osoittaa kuinka yhtä hyvin Kantin kuin Heideggerin, Nietzschen kuin Matonin ajatukset ovat olleet Puhille suorastaan hunajaisen kirkkaita.

Williamsin esimerkit ovat riemullista, ajatuksia herättävää luettavaa kaikille huumorin ystäville, filosofian harrastajille ja ursinologeille!

Arvostele itse tämä teos

sid. 216 sivua
24.50 €

Williams John: Puhstradamuksen ennustukset

PAINOS LOPPUUNMYYTY

nalle puh, mystiikka,

Uuden vuosituhannen koittaessa on aika paljastaa tärkeä uutinen, joka ilahduttaa kaikkia antaumuksellisia ursinologeja.

John Tyerman Williams on saanut selville, että muinaisten mysteerien perimmäisestä ytimestä löytyy eräs varsin kuuluisa karhu. Tämä velho nalleksi hallitsee astrologian ja alkemian lisäksi muinaiskelttiläisten noitamenojen ja tarotkorttien salat. Jopa kabbalan, salatieteistä vanhimman, samainen karhu tuntee kuin hunajapurkkinsa sisällön.

Lisäksi Williams osoittaa A. A. Milnen kertomusten ilmi- ja epäselvät yhteydet kuningas Arturin tarinoihin. Mutta mikä hätkähdyttävintä, Puhin puolen hehtaarin metsästä löytyvät myös kaikkein salatuimmat naiselliset mysteerit.

Arvostele itse tämä teos