Untitled

sid. 154 sivua
29.00 €

de Mello Anthony: Rakkauden tiellä

 Lisää ostoskoriin

mietiskely, kristillinen filosofia,

Anthony de Mello osoittaa mietiskelyteksteissään tehoyhteiskunnan ihmisen elämän tragedian. Sen sijaan, että ihminen kulkisi vapaana rakkauden tietä pitkin, yhteiskunnan luomat paineet ovat kahlinneet hänet ja ohjelmoineet hänet toteuttamaan muiden odotuksia. Nämä paineet ja odotukset ovat kuin vankilan muuri vapaan elämän esteenä – rakkauden tiellä.

Kirjan mietiskelyt kutsuvat lukijaansa tunnistamaan väärät asenteet ja sisäiset ohjelmoinnit. Ne viittovat suuntaa polulle, joka vie kohti elämän ja lähimmäisen esteetöntä havaitsemista, kohti vapautta ja rakkautta.

Intialainen jesuiittapappi ja psykoterapeutti Anthony de Mello (1931–1987) oli tunnettu rajoja ylittävä hengellisyyden ja henkisyyden pohtija ja opettaja. Hänen teoksensa ovat saavuttaneet laajan lukijakunnan myös Suomessa.

Arvostele itse tämä teos

sid. 538 sivua
35.00 €

Einiger Christoph, Raittila Anna-Maija (toim.): Maailman kauneimmat rukoukset

PAINOS LOPPUUNMYYTY

pohdittavaa, runot, mietiskely,

Maailman kauneimmat rukoukset-teoksessa on nelisensataa kaunista, maailmanuskonnoille keskeistä rukoustekstiä. Kirjan toimittaja, runoilija Anna-Maija Raittila, on käyttänyt perusaineistona Christoph Einigerin laajaa, kansainvälisesti tunnettua valikoimaa.

Teoksen runkona ovat eri kristillisten kirkkojen ja sääntökuntien keskeiset rukoukset. Siinä esitellään muidenkin uskontojen — juutalaisten, muslimien, hindujen, shintolaisten ja taolaisten — palvonta- ja mietiskelytekstejä. Mukana on myös luonnonkansojen, kuten Amerikan intiaanien, ja oman aikamme kysymyksiin liittyviä rukouksia.

Suurten persoonallisuuksien, kirjailijoiden ja taiteilijoiden, fyysikoiden, filosofien ja muiden vaikuttajien mietiskelytekstit rikastuttavat kokonaisuutta. Tähän kirjoittajakuntaan kuuluvat mm. Helvi Juvonen, Dag Hammarskiöld, Hermann Hesse, Eino Leino, Nietzsche ja Äiti Teresa. Luonnollisesti suomalaisten runojen ja rukoustekstien osuus on suuri.

Koskettavasti kirjan teksteistä kuvastuu kunkin kansakunnan uskonnollisen kokemisen tapa ja samalla se, miten paljon yhteistä eri kulttuurien jumalakuvassa on.

Arvostele itse tämä teos

sid. 64 sivua
21.50 €

Hudson John: Mietiskely ja stressinhallinta

PAINOS LOPPUUNMYYTY

mietiskely, stressin hallinta, meditaatio,

Mielenrauhaa ja hyvä oloa hengitystekniikoilla ja mielikuvaharjoituksilla.

• Selkeä, kauniisti kuvitettu opas, jonka ohjeilla voi lievittää stressiä, lisätä keskittymiskykyä ja rauhoittaa mieltä ja kehoa mietiskelyn voimalla

• Opi rentoutumaan tiedostamalla entiset ajattelumallit ja muuttamalla niitä

• Helppotajuisia ja tehokkaita mielikuvaharjoituksia, joilla saavutat tyyneyttä ja itsevarmuutta

• Hengitysharjoituksia, jotka helpottavat jännityksiä ja auttavat saarnaan lisää energiaa missä ja milloin tahansa

Arvostele itse tämä teos